Selskap

Ø.M. Fjeld konsernet består av morselskapet ØMF Holding AS og datterselskapene Ø.M. Fjeld AS med sine datterselskap Wito AS og Evensen & Evensen AS, Ø.M. Fjeld Utvikling AS med sine single purpose  eiendomsselskaper og Byggshop AS. I tillegg har ØMF Holding vesentlige eierandeler i KB-gruppen Kongsvinger AS, KB Eiendom og AF Gruppen.

 • Ø.M. Fjeld AS

  Ø.M. Fjeld AS er konsernets entreprenørselskap med hovedfokus på byggmarkedet i regionene rundt Kongsvinger, Hamar og Romerike. Ø.M. Fjeld har historie tilbake til 1948 og fremstår i dag som det ledende entreprenørselskapet på Indre Østlandet. Selskapet har 250 ansatte.

  I tillegg har Ø.M. Fjeld to datterselskaper, hvorav et på Lillehammer(Evensen & Evensen AS) og et på Skotterud/Eidskog(Wito AS).

 • Ø.M. Fjeld Utvikling AS

  Ø.M. Fjeld Utvikling AS er konsernets eiendomsutviklingsselskap med markedsområde fra Karihaugen i sør til Lillehammer i nord. Virksomheten er bygget på kompetanse innen kjøp av tomter, prosjektutvikling, gjennomføring og salg. Vi har erfaring og bred kompetanse i å utvikle eiendommer med hovedvekt på boligprosjekter.

 • Ø.M. Fjeld Byggshop AS

  Ø.M. Fjeld Byggshop AS er konsernets byggevarehandel. Byggshopen holder til i moderne lokaler i Gaupevegen 4 i tilknytning til hovedkontoret på Kongsvinger. Byggshopen leverer alle typer byggevare og har også salg av verktøy og utstyr.

 • ØMF Holding AS

  ØMF Holding er morselskapet i konsernet som igjen er eid av familien Fjeld.

  ØMF Holding eier 100% av Ø.M. Fjeld AS, Ø.M. Fjeld Utvikling AS og Ø.M. Fjeld Byggshop AS. I tillegg eier ØMF Holding bla. 43 % av KB Gruppen Kongsvinger og KB Eiendom samt 15,47 % av entreprenør- og industrikonsernet AF Gruppen.

 • KB Gruppen

  KB gruppen ble etablert i 1965 under navnet Kongsvinger Betongindustri. I dag er det et familieeid investeringsselskap som består av Betong Øst, Contiga, Spennteknikk International, KB Vest og Kongsvinger Betong. Les mer »

 • Evensen & Evensen AS

  Evensen & Evensen AS er et 65% eid datterselskap av Ø.M. Fjeld som opererer i Lillehammerregionen. Firmaet ble stiftet av tømmermester Peter Evensen i 1920 og er dermed det eldste entreprenørfirmaet som fortsatt er i drift på Lillehammer. I da er firmaet drevet av 3. generasjon av familien Evensen, og har omtrent 60 ansatte.

  For mer informasjon om vårt datterselskap Evensen & Evensen AS se her http://www.ee.no/

 • Wito AS

  Wito AS er et 70% eid datterselskap av Ø.M. Fjeld som betjener de mindre og mellomstore prosjektene med hovedfokus på rehabiliterings- og ombyggingsarbeider. Selskapet har ca. 40 ansatte.

  For mer informasjons om vårt datterselskap Wito AS se her http://www.wito.as/.