fbpx

Formann, Ø.M Fjeld Asker Entreprenør

Ø.M Fjeld Asker Entreprenør er et datterselskap i Ø.M. Fjeld-konsernet, som er et av Østlandets ledende entreprenørselskaper. Organisasjonen består av mer enn 550 ansatte, og omsatte i 2021 for nærmere fire milliarder. Omsetningen er fordelt på ni regionskontorer og datterselskaper. Ø.M. Fjeld er et familieeid selskap, med hovedkontoret etablert på Kongsvinger i 1948.

Asker Entreprenør har egne regionkontorer i Asker, Nittedal, Moss og Hønefoss. Organisasjonen vår er preget av korte linjer og fokus på digitalisering og forbedring.

Ø.M Fjeld Asker Entreprenør region Vest er etablert med kontor på Hvalstad. Avdelingen består av 35 funksjonærer og 18 fagarbeider som utfører en rekke større og spennende byggeoppdrag mellom Oslo Vest og Drammen. Porteføljen omfatter blant annet store boligprosjekter, større næringsbygg og offentlige bygg. Den årlige omsetningen ligger på mellom 600 og 700 MNOK. Det er et høyt aktivitetsnivå i regionen vår, og med lokal tilstedeværelse og et svært godt omdømme, ser vi frem til mange spennende prosjekter de neste årene.

Er du en selvgående leder som ønsker å være bindeleddet mellom byggeplassledelsen og fagarbeiderne?

Som følge av vekst søker vi en formann som ønsker å være en trygg leder for våre fagarbeidere og øvrige underentreprenører, samt kan koordinere og planlegge innenfor tildelt arbeidsområde. Du er en synlig og operativ leder som utstråler engasjement og stå-på-vilje, og du tar eierskap til rollen og prosjektet ditt.

Som formann er du opptatt av å skape lønnsomme prosjekter. Du er motiveres av gode resultater, og har et blikk for detaljer, noe som gjør deg velegnet til å lede utførelsen av arbeidet innenfor gitte krav til HMS, KS og tid. Foruten «kremmerånd» og økonomisk forståelse, bør du også ha god byggeteknisk forståelse og være nysgjerrig på å finne de beste løsningene. Nå er du klar for å utvikle deg videre hos en av Østlandets ledende entreprenører.

Vi ser altså etter deg med relevant fagbrev, fagskole eller høyere utdanning, og som ønsker en ledende rolle på byggeplass. Du har gode samarbeidsevner, kan kommunisere tydelig og jobber smart og forutsigbart. Du er en engasjert og åpen person. En som det er lett å jobbe med, og som motiverer kollegaer og samarbeidspartnere til å trekke i samme retning. Du er strukturert, planmessig og opptatt av kvalitet og trygghet i alle deler av jobben din.

Arbeidssted kan variere mellom prosjekter fra Oslo Vest og sørover langs vestsiden av Oslofjorden.

Vi oppfordrer spesielt nyutdannede til å søke på stillingen.

Vi tilbyr:

  • En unik mulighet til å utvikle deg hos en lokal og anerkjent aktør som er en del av Ø.M. Fjeld-konsernet.
  • Stor påvirkning på egen utvikling
  • Deltagelse i bedriftens bonusordning
  • Kjøregodtgjørelse
  • God pensjonsordning
  • Gode forsikringsordninger med blant annet privat helseforsikring

Dersom dette høres ut som det neste steget i karrieren din, ser vi frem til å motta CV og søknadsbrev fra deg i skjemaet under innen 12. juni 2022.

Ta gjerne kontakt med Johan Sundheim, prosjektsjef region Vest, på e-post josu@omfjeld.no, eller tlf 977 69 848 ved spørsmål.

* Søknader vil bli vurdert fortløpende, og stillingen kan besettes før søknadsfristen utløper.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Ved å godta personvernserklæringen, tillater du Ø.M Fjeld og datterselskaper å oppbevare og bruke informasjonen din inntil 2 år for rekruttering- og markedsføringsaktiviteter. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på våre digitale kanaler. Dersom du ønsker å bli slettet fra vår database eller har andre spørsmål knyttet til personvern, vennligst send en epost til kama@omfjeld.no.

BRUKTE SOMMERFERIEN I Ø.M. FJELD

2022-05-11T13:14:29+00:00mai 10th, 2022|Ledige stillinger|