fbpx

ØMF Romerike Kongsvinger

ØMF Romerike Kongsvinger er et selskap i Ø.M. Fjeld-konsernet. ØMF Romerike Kongsvinger omsetter for ca 1,3 MRD i 2022, og har ca 75 funksjonærer og 85 fagarbeidere innen tømmer og betong. Vi har kontorer på Kongsvinger og Jessheim.

Stillingen vil være lokalisert ved vårt kontor på Jessheim. Vi har mange spennende prosjekter under utførelse. Alt fra store boligprosjekter, offentlige bygg og næringsbygg til oppdrag inne på Gardermoen og flere oppdrag i ROT-markedet. Vi er i et stort og spennende marked der hovedflyplassen på Gardermoen og nærheten til Oslo er viktige drivere.   

BIM-tekniker

Vi skal videreutvikle vårt interne team med prosjekteringsledere og BIM-teknikere. Vi ønsker i større grad å utføre prosjekteringsledelsen og BIM i egenregi. Samlet skal teamet løfte Ø.M. Fjeld på digital gjennomføringsevne i våre prosjekter. Teamet skal i tillegg til å gjennomføre prosjekteringsledelse i dedikerte prosjekter, jobbe tett sammen med prosjektutvikling/kalkyle. Er du offensiv, systematisk og løsningsorientert, vil du få mange utviklingsmuligheter

Som BIM-teknikker vil du være ansvarlig for å utvikle vår BIM-manual og sørge for at de prosjekterende utfører sin prosjektering på riktig plattform. Videre vil du være ansvarlig for å oppdatere modellen gjennom prosjekteringen og gjennomføringen av våre prosjekter. Videre skal du være en god støttespiller for prosjekteringsleder i prosjekteringsfasen.

Vi ser etter deg med fagskoleutdannelse innen BIM, som enten er nyutdannet eller har noe erfaring fra tidligere. Om erfaringen din er fra entreprenørbransjen, er dette et stort pluss. Du har grunnleggende gode datakunnskaper med innsikt i relevante programmer for bransjen, og lærer deg raskt nye systemer. Som person er du både innovativ og aktiv når det gjelder å se muligheter innen digitalisering, og bidrar til å bygge en digital kultur.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på gode muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling, samt gode muligheter til å påvirke din egen hverdag og beslutninger innen ditt fagområde. I Ø.M. Fjeld er det konkurransedyktige vilkår i en uformell organisasjon med kort avstand til beslutningene. For å søke fyller du ut feltene under, så hører du fra oss snarest.

 

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte

Ole Johan Krog (daglig leder) på 459 06 813//olkr@omfjeld.no

Kaja Maaø (rådgiver rekruttering og kompetanse) på 406 12 802 // kama@omfjeld.no

 

Søknadsfrist:

Snarest og senest innen 19. Februar 2023.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Ved å godta personvernserklæringen, tillater du Ø.M Fjeld og datterselskaper å oppbevare og bruke informasjonen din inntil 2 år for rekruttering- og markedsføringsaktiviteter. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på våre digitale kanaler. Dersom du ønsker å bli slettet fra vår database eller har andre spørsmål knyttet til personvern, vennligst send en epost til kama@omfjeld.no.

BRUKTE SOMMERFERIEN I Ø.M. FJELD

2023-01-19T12:18:54+02:00desember 7th, 2022|Ledige stillinger|