fbpx

Byggeleder / anleggsleder ROT – Romerike

Ø.M. Fjeld er en ledende entreprenør- og eiendomsutviklingsaktør på Østlandet med hovedkontor på Kongsvinger og regionkontorer på Romerike og Hamar, samt våre datterselskaper Asker Entreprenør, Evensen & Evensen og Wito.

Ø.M. Fjeld er en familieeid virksomhet med lokal forankring som har historie tilbake til 1948. Entreprenørvirksomheten i Ø.M. Fjeld sysselsetter rundt 600 ansatte, og vil i 2022 omsette for rundt fire mrd kroner.

Region Romerike er lokalisert på Jessheim, og omsetter for rundt 1 mrd i 2022. Organisasjonen består av 50 funksjonærer og 80 fagarbeidere, og vi har mange spennende prosjekter under utførelse. Alt fra store boligprosjekter, offentlige bygg, ROT-prosjekter til næringsbygg. Markedet på Romerike vurderes som meget bra, Ø.M. Fjeld Romerike har en ordrereserve på rundt 1,4 mrd.

Er du en selvgående leder som ønsker å være bindeleddet mellom byggeplassledelsen og fagarbeiderne?

Har du erfaring med daglig ledelse av større rehabilitering-, ombyggings- og tilbyggsprosjekter (ROT), så kan det være din kompetanse vi ønsker oss.

Vi har satset på ROT-markedet den senere tid, og har en god ordrereserve. Har du en involverende og tydelig byggelederstil? Da er Ø.M.Fjeld klar til å ta imot deg. Er du ambisiøs, strukturert og løsningsorientert, vil du få mange utviklingsmuligheter hos oss.

Som byggeleder/anleggsleder innen ROT-Markedet, vil du få ansvar for den daglige ledelsen og driften av konkrete prosjekter. I større prosjekter vil du være lokalisert på byggeplassen.

Ansvarsområder:

  • Daglig ledelse og drift av byggeplassen.
  • Framdriftsplanlegging og – styring sammen med egne ansatte og UE/leverandører
  • Delta i økonomioppfølging sammen med prosjektleder
  • Sørge for god utførelse av kvalitets-, miljø- og HMS-arbeidet på byggeplass.
  • Bistå prosjektleder i kontraktsforhandlinger med UE og forvalte disse kontraktene i gjennomføringen.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagskole/Ingeniør med god innsikt/erfaring fra entreprenørbransjen og ROT-prosjekter. Vi ønsker engasjement og interesse for faget og satsingsområdet.
  • Være en løsningsorientert lagspiller, med tydelig kommunikasjon og gode evner til å motivere.
  • Skaper tillit og gode relasjoner både eksternt og internt.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på store muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling.

Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår i en organisasjon med kort avstand til beslutningene og gode muligheter til å påvirke din egen hverdag.

For ytterligere informasjon om stillingene kan du kontakte

Terje Dysvik (prosjektleder ROT) på 415 88 421 // tedy@omfjeld.no

Ole Johan Krog (regionleder Romerike) på 459 06 813//olkr@omfjeld.no

Søknadsfrist:

Snarest og senest innen 1. oktober.

Vi ønsker digitale søknader. Bruk søknadsskjemaet nedenfor.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Ved å godta personvernserklæringen, tillater du Ø.M Fjeld og datterselskaper å oppbevare og bruke informasjonen din inntil 2 år for rekruttering- og markedsføringsaktiviteter. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på våre digitale kanaler. Dersom du ønsker å bli slettet fra vår database eller har andre spørsmål knyttet til personvern, vennligst send en epost til kama@omfjeld.no.

BRUKTE SOMMERFERIEN I Ø.M. FJELD

2022-09-07T13:09:40+00:00september 7th, 2022|Ledige stillinger|