fbpx

Kan du betong? Eller er du en god tømrer?

Er du en dyktig fagarbeider i Hamar-regionen som liker å finne løsninger og trives best i kompaniskap med dyktige kollegaer? Da kan det hende at vi bør ta en prat om fremtiden.

Ø.M. Fjeld har vokst til å bli en av Østlandets ledende byggentreprenører, og i årene som kommer skal vi gjennomføre en rekke større byggeoppdrag i områdene rundt Hamar, Stange, Elverum og Brumunddal.

For å håndtere den stadig voksende oppdragsmengden, er vi nå på leting etter erfarne og løsningsorienterte fagarbeidere, særlig innen betong- og tømrerfaget. Kollegaer med erfaring fra effektive, godt innarbeidede team, vil bli vurdert som spesielt attraktive.

Vi ser etter deg som…

… har relevant fagbrev (lang erfaring kan kompensere)
… har erfaring fra større byggeprosjekter
… har god tegningsforståelse
… har god evne til å kommunisere på norsk
… forstår hvorfor HMS er viktig
… er vant til å jobbe selvstendig, men trives best i team
… er nøyktig, pliktoppfyllende og positiv
… har god fysisk helse og trives med høyt tempo

Til gjengjeld kan vi tilby deg interessante arbeidsoppgaver, konkurransedyktige vilkår og en trygg fremtid i et av landets mest solide entreprenørkonsern.

Du vil primært være tilknyttet Ø.M. Fjelds prosjekter i den utvidede Hamar-regionen, men med datterselskaper og regionkontorer over hele Østlandet, har vi anledning til å tilby deg fleksibilitet ved for eksempel endringer i livssituasjonen.

Kontaktperson for stillingene er Lars Christian Stømner, leder for personal og ressurs. Ta kontakt på telefon 404 29 127 eller send søknad med CV til til last@omfjeld.no

2020-03-02T09:00:17+00:00