Venter du på å få slippe til? Hos får du muligheten…

Er du en dyktig og ambisiøs student på leting etter en spennende sommerjobb hvor du får testet ut det du har lært? Kunne du tenke deg å jobbe på et av våre prosjekter sommeren 2018?Da bør vi ta en nærmere prat. Vi ønsker å bli bedre kjent med fremtidens ledere, og tilbyr nå en rekke sommerjobber til de rette kandidatene. Gjennom et sommeropphold i Ø.M. Fjeld vil få du god kjennskap til bransjen og et godt innblikk i hvordan det er å jobbe ute på prosjekt.

Ø.M. Fjeld er et av Østlandets ledende entreprenørselskaper innen bygningsbransjen. Våre medarbeidere får jobbe med flere av landets mest utfordrende byggeprosjekter. Oppdragene omfatter alt fra store boligprosjekter og kjøpesentre til skoler, sykehus og kultur-/idrettsanlegg.

Variasjonen er med andre ord stor, men felles for alle prosjektene våre er viktigheten av lagarbeid, solide kunnskaper og evnen til å løse alle typer utfordringer.

Vår erfaring er at god ledelse har lite med alder å gjøre. Lederskap handler om evnen til å skape engasjement, dele kunnskap, lære av egne feil og lytte til omgivelsene. Derfor har vi da heller ingen nedre aldersgrense for ledere.

Som sommerstudent i Ø.M. Fjeld får du blant annet
… mulighet til å bruke det du har lært
… oppleve noen av landets største og mest spennende prosjekter
… bedre utbytte av studiene gjennom økt forståelse
… knytte nettverk i bransjen og med fremtidige arbeidsgivere
… tilgang til egen mentor
… trygge omgivelser
… en spennende og meningsfullt sommer

Søknader/henvendelser
Har du spørsmål om, eller ønsker å søke på sommerjobbene våre, ta kontakt med Odd Anders Amdahl (Leder for Kompetanse og Forbedring) på tlf 959 83 602 // odam@omfjeld.no

Sommerstudentene i 2018 tas inn i to runder. Søknadfrist for første inntak er 18.12.17, mens frist for andre inntak er 23.03.18.
I praksis betyr dette at hvis du ikke får sommerjobb etter første inntak, er du fortsatt aktuell for sommerjobbene som avgjøres etter den 23. mars. Vi svarer alltid ut alle våre søkere, så du kommer uansett utfall til å høre fra oss.