Venter du på å få slippe til? Vi gir deg muligheten…

Er du en dyktig og ambisiøs student på leting etter en spennende arbeidsgiver som belønner kompetanse og innsats? Kunne du tenke deg å jobbe på et av våre prosjekter når du er ferdig med studiene?


Da bør vi ta en nærmere prat.

Ø.M. Fjeld er et av Østlandets ledende entreprenørselskaper innen bygningsbransjen. Våre medarbeidere får jobbe med flere av landets mest utfordrende byggeprosjekter. Oppdragene omfatter alt fra store boligprosjekter og kjøpesentre til skoler, sykehus og kultur-/idrettsanlegg.

Variasjonen er med andre ord stor, men felles for alle prosjektene våre er viktigheten av lagarbeid, solide kunnskaper og evnen til å løse alle typer utfordringer.

Vår erfaring er at god ledelse har lite med alder å gjøre. Lederskap handler om evnen til å skape engasjement, dele kunnskap, lære av egne feil og lytte til omgivelsene. Derfor har vi da heller ingen nedre aldersgrense for ledere.

Som ansatt i Ø.M. Fjeld får du blant annet
… tidlig ansvar og utfordringer
… mulighet til å bruke det du har lært
… oppleve noen av landets største og mest spennende prosjekter
… tilgang til egen mentor
… trygge omgivelser
… kollegaer som oppmuntrer og tar vare på hverandre
… anledning til å «stige i gradene» gjennom å ta ansvar
… konkurransedyktige vilkår

Søknader/henvendelser
Har du spørsmål om stillingene vi tilbyr nyutdannede studenter våren 2018, ta kontakt med Odd Anders Amdahl (Leder for Kompetanse og Forbedring) på tlf 959 83 602 // odam@omfjeld.no

Søknadsfrist er 28.02.18. Vi svarer alltid ut alle våre søkere, så du kommer uansett utfall til å høre fra oss.