fbpx
Bli vår lærling2021-01-29T13:43:15+00:00

Nå kan du søke om lærlingplass

Helt siden Ø.M. Fjeld ble etablert i 1948, har opplæring av unge, talentfulle fagarbeidere vært viktig for utviklingen av selskapet. Grunnleggeren Øivind Martin Fjeld forsto viktigheten av å tenke langt frem i tid, og han skjønte tidlig at det var det selskapet som tok best vare på talentene, som også hadde de beste oddsene for å overleve.

I dag har Ø.M. Fjeld et mål om ha ti prosent lærlinger blant fagarbeiderne til enhver tid. Vi er opptatt av å gi lærlingene en meningsfylt, variert og morsom læretid, og ønsket er naturligvis at vi skal greie å beholde de aller beste i egne rekker.

Til høsten skal vi ansette mange nye lærlinger til de store, spennende prosjektene våre. Vi håper du er en av de motiverte elevene som har lyst til å lære hvordan du blir en drivende god fagarbeider hos oss.

Vi tilbyr deg…

… lærlingkontrakter innen tømmer eller betong

… varierte, spennende arbeidsdager der du kan få lære av de beste i bransjen

… lærlingsamlinger og årlige treff, blant annet den tradisjonelle sammenkomsten på Maarud Gaard med massevis av sosiale aktiviteter

… et topp arbeidsmiljø med knakende fine kollegaer

… skikkelige lønns- og arbeidsvilkår, samt forsikringsordninger

Til gjengjeld må du

… være motivert og interessert i faget

… møte på jobb når du skal

… være villig til å stå på for å bli best mulig

… forstå at sikkerhet og kvalitet er det aller viktigste

… gjøre så godt du kan være for å samarbeide med andre og bidra til et strålende miljø

Hvis målet ditt er å bli en dyktig, attraktiv fagarbeider, kan du lære dette hos oss. Har du den rette innstillingen, tar vi deg gjerne med på laget vårt.

Send oss en epost innen 1. mars – og fortell kort om hvem du er, hva du har lyst til og hvorfor du tror vi passer sammen. Legg inn en kopi av de siste karakterene dine, og send eposten til anop@omfjeld.no. Eposten din vil bli lest av vår lærlingeansvarlig Anne Kristin Opseth, og det er også hun som kan svare på spørsmålene dine dersom du ringer 922 17 122.

Du kan laste ned søknadsskjemaet vårt her