fbpx

I alle våre selskaper over hele Østlandet:

Nå kan du søke om lærlingplass fra høsten 2023

Helt siden Ø.M. Fjeld ble etablert i 1948, har opplæring av unge, talentfulle fagarbeidere vært viktig for utviklingen av selskapet. Grunnleggeren Øivind Martin Fjeld forsto viktigheten av å tenke langt frem i tid, og han skjønte tidlig at det var det selskapet som tok best vare på talentene, som også hadde de beste oddsene for å overleve.

Ø.M. Fjeld-konsernet består av ti prosent lærlinger blant fagarbeiderne til enhver tid. Vi er opptatt av å gi lærlingene våre en meningsfylt, variert og morsom læretid, der du får slippe til tidlig og lære av svært dyktige og stolte fagfolk. Vi våger å påstå at vi i Ø.M. Fjeld er de stolteste i bransjen, både av faget vårt og av arbeidsplassen.

Etter endt læretid håper vi du ønsker å fortsette karrieren din i Ø.M. Fjeld systemet, med gode betingelser og spennende utviklingsmuligheter.

Nå ansetter vi flere nye lærlinger til spennende prosjekter i alle selskapene våre, og vil gjerne komme i kontakt med alle som ønsker en karriere som tømrer eller betongarbeider. På store og spennende prosjekter er det ingen tvil om at du vil lære deg å bli en drivende dyktig fagarbeider.

Vi tilbyr lærlingkontrakt i tømrer eller betongfaget, der du får lære faget av de beste i bransjen. Stolte ansatte skaper godt miljø, og her blir du fort en del av gjengen. Vi arrangerer også lærlingssamlinger og årlige treff der du blir kjent med andre lærlinger i Ø.M. Fjeld.

Ø.M. Fjeld er en solid og seriøs aktør, og med det følger naturligvis skikkelig lønns- og arbeidsvilkår, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi ser etter deg med engasjement for faget ditt, som stiller med nysgjerrighet og interesse for å lære. Som person er du pålitelig og seriøs, og forstår selvsagt viktigheten av sikkerhet og kvalitet. Du ønsker en karriere innen bygg, og ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø på byggeplassen.

Vi er på hele Østlandet

Vi bygger over hele Østlandet og du kan søke lærlingplass i følgende selskaper:

  • ØMF Romerike Kongsvinger
  • ØMF Nedre Romerike Oslo
  • ØMF Asker Ringerike
  • ØMF Hamar
  • ØMF Evensen & Evensen (Lillehammer-regionen)
  • ØMF Wito (Eidskog og ROT-markedet Østlandet)

Enkel søknad

For å søke som lærling hos oss trenger du kun å fylle ut skjemaet nedenfor innen 1. mars. Aktuelle kandidater blir invitert til intervju fortløpende, så søk så snart du har anledning. Ved ansettelse ønsker vi at du kan vise til «bestått».

Ved å godta personvernserklæringen, tillater du Ø.M Fjeld og datterselskaper å oppbevare og bruke informasjonen din inntil 2 år for rekruttering- og markedsføringsaktiviteter. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på våre digitale kanaler. Dersom du ønsker å bli slettet fra vår database eller har andre spørsmål knyttet til personvern, vennligst send en epost til kama@omfjeld.no.
2023-01-19T15:19:28+02:00januar 18th, 2023|Ledige stillinger|