fbpx

Formann/arbeidsleder

Er du en selvgående leder som ønsker å være knutepunktet mellom byggeplassledelsen og fagarbeiderne?

Asker Entreprenør er et selskap i Ø.M Fjeld-konsernet med over 500 ansatte over hele Østlandet, der Asker Entreprenør holder til i Asker, Nittedal, Follo og Hønefoss. Hos oss er det korte linjer og fokus på digitalisering og forbedring. Grunnet vekst søker vi en formann som er en trygg leder for våre fagarbeidere og øvrige underentreprenører, og som kan koordinere og planlegge innenfor tildelt arbeidsområde. Du er en synlig og operativ leder som utstråler engasjement og stå-på vilje, og du tar eierskap til rollen og prosjektet ditt.

Som formann er du opptatt av å skape lønnsomme prosjekter. Du er resultatdreven med øye for detaljer, noe som gjør deg god på å lede utførelsen av arbeidet innenfor gitte krav til HMS, KS og tid. Du har en naturlig kremmerånd med øye for økonomi, god byggeteknisk forståelse og nysgjerrig på å finne de beste løsningene. Du har erfaring fra større bygg der du har vært i en lignende rolle med mye ansvar, og er klar for å utvikle deg videre hos en av Østlandets ledende entreprenører.

Vi ser etter deg med relevant fagbrev (helst tømmer), fagskole eller høyere utdanning, og som har erfaring fra en ledende rolle på byggeplass. Du har gode samarbeidsevner, er tydelig i kommunikasjonen din, og jobber smart og forutsigbart. Du er en engasjert og åpen person det er lett å jobbe med, og som får folk med seg og skaper en god kultur. Du er strukturert og flink til å planlegge, og er opptatt av kvalitet og trygghet i alle ledd av rollen din.

Arbeidssted kan variere mellom prosjekter fra Oslo til Drammen.

 

Vi tilbyr:

  • En unik mulighet til å utvikle deg hos en lokal og anerkjent aktør som er en del av Ø.M. Fjeld-konsernet.
  • Stor påvirkning på egen utvikling
  • Deltagelse i bedriftens bonusordning
  • Kjøregodtgjørelse
  • God pensjonsordning
  • Gode forsikringsordninger med blant annet privat helseforsikring

Dersom dette høres ut som det neste steget i karrieren din, ser vi frem til å motta CV og søknadsbrev fra deg innen 04.04.2021. Ta gjerne kontakt på e-post eller tlf +4740612802 ved spørsmål.

*Søknader vil bli vurdert fortløpende og stillingen kan besettes før søknadsfristen.

Søknadsskjema

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Ved å godta personvernserklæringen, tillater du Ø.M Fjeld og datterselskaper å oppbevare og bruke informasjonen din inntil 2 år for rekruttering- og markedsføringsaktiviteter. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på våre digitale kanaler. Dersom du ønsker å blir slettet fra vår database eller har andre spørsmål knyttet til personvern, vennligst send en epost til kama@omfjeld.no.
2021-03-18T11:23:29+00:00mars 12th, 2021|Ledige stillinger|