fbpx

Prosjekteringsledere og BIM-tekniker, Romerike

Vil du være med å løfte Ø.M Fjeld på digitalisering i prosjekter?

Om Ø.M. Fjeld

Ø.M. Fjeld er en ledende entreprenør- og eiendomsutviklingsaktør på Østlandet med hovedkontor på Kongsvinger og regionkontorer på Romerike og Hamar, samt våre datterselskaper Asker Entreprenør, Evensen & Evensen og Wito.

Ø.M. Fjeld er en familieeid virksomhet med lokal forankring som har historie tilbake til 1948. Entreprenørvirksomheten i Ø.M. Fjeld sysselsetter rundt 500 ansatte, og har i 2020 passert 3,6 mrd kroner. Region Romerike er lokalisert på Jessheim og omsetter for rundt 800 mill i året. Vi har 45 funksjonærer og mange spennende prosjekter under utførelse. Alt fra store boligprosjekter, offentlige bygg og næringsbygg. Vi er i et stort og spennende marked på Romerike der hovedflyplassen på Gardermoen og nærheten til Oslo er viktige drivere.   

Prosjekteringsledere og BIM-tekniker

Vi skal utvikle et internt team med 2 prosjekteringsledere og BIM-tekniker. Vi ønsker i større grad å utføre prosjekteringsledelsen i egenregi og ønsker deg som har erfaring med dette med på laget. Teamet skal også bygges opp med BIM-tekniker. Samlet skal teamet løfte Ø.M.Fjeld på digital gjennomføringsevne i våre prosjekter. Teamet skal i tillegg til å gjennomføre prosjekteringsledelse i dedikerte prosjekter, jobbe tett sammen med prosjektutvikling/kalkyle. Er du framoverlent, systematisk og løsningsorientert, vil du få mange utviklingsmuligheter

Prosjekteringsledere:

Som prosjekteringsleder vil du ha ansvar for å lede prosjekteringen i våre totalentrepriser. Dette innebærer at du må jobbe tett med prosjektleder i respektive prosjekt. Videre vil du være et viktig ledd i å kompetanseoverføre mellom prosjektutvikling/kalkyle og prosjekt.

Kvalifikasjoner:

  • Ingeniør/sivilingeniør. Solid og relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.
  • God innsikt og/eller erfaring fra entreprenørbransjen.
  • Være en løsningsorientert lagspiller, med gode evner til å jobbe systematisk og strukturert.
  • Skape tillit og gode relasjoner både eksternt og internt.

BIM-tekniker:

Som BIM-tekniker vil du være ansvarlig for å utvikle vår BIM-manual og sørge for at de prosjekterende utfører sin prosjektering på riktig plattform. Videre vil du være ansvarlig for å oppdaterer modellen gjennom prosjekteringen og byggingen av våre prosjekter. Videre skal du være en god støttespiller for prosjekteringsleder i prosjekteringsfasen.

Kvalifikasjoner:

  • BIM-tekniker fra fagskole eller tilsvarende
  • Erfaring fra entreprenørbransjen er en fordel.
  • Grunnleggende gode datakunnskaper med innsikt i relevante dataprogrammer for bransjen.
  • Er innovativ og framoverlent mht å se mulighetene i vår digitalisering.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på gode muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling.

Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår i en organisasjon med kort avstand til beslutningene og gode muligheter til å påvirke din egen hverdag.

Kontaktpersoner:

For ytterligere informasjon om stillingene kan du kontakte

Ole Johan Krog (regionleder Romerike) på 459 06 813//olkr@omfjeld.no

Kaja Maaø (rådgiver rekruttering og kompetanse) på 406 12 802 // kama@omfjeld.no

 

Søknadsfrist:

Snarest og senest innen 25. mars 2021

Søknadsskjema

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Ved å godta personvernserklæringen, tillater du Ø.M Fjeld og datterselskaper å oppbevare og bruke informasjonen din inntil 2 år for rekruttering- og markedsføringsaktiviteter. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på våre digitale kanaler. Dersom du ønsker å blir slettet fra vår database eller har andre spørsmål knyttet til personvern, vennligst send en epost til kama@omfjeld.no.
2021-02-22T14:29:54+00:00februar 22nd, 2021|Ledige stillinger|