fbpx

Prosjektleder i Asker Entreprenør- Romerike/Oslo

Vil du lede bærekraftig bygging i praksis? Har du ledet store og komplekse prosjekter der du har vist at du jobber smart og gjør gode prioriteringer?

Da oppfordrer vi deg til å lese videre.

Asker Entreprenør er et selskap i Ø.M Fjeld-konsernet med over 500 ansatte over hele Østlandet, der Asker Entreprenør holder til i Asker, Nittedal, Follo og Hønefoss. Hos oss er det korte linjer, egne fagarbeidere, og fokus på digitalisering og forenkling.  Nå utvider vi laget og ser etter deg som kan lede og engasjere mennesker, som har solid erfaring fra å lede varierte byggeprosjekter. Det er en fordel om du har erfaring med offentlige prosjekter.

Prosjekter og arbeidssted vil være på Romerike og Osloregionen.

Som prosjektleder vil du være selskapets representant i relasjon til kunden, underentreprenører og mot de ansatte på byggeplassen. Du vil ha ansvar for gjennomføring av egne prosjekter fra prosjektoptimalisering frem til overlevering til sluttkunde. Vi ser etter deg som har ingeniørutdanning innen byggfag, og som har erfaring fra flere prosjekter av ulik størrelse og kompleksitet. Erfaring kan veie opp for manglende formell kompetanse.

For å lykkes i denne rollen ser vi at du har evnen til å lede og engasjere andre mennesker. Du har gode kommunikasjonsevner, og er en strukturert person som evner å drive prosjektene fremover. Erfaringen din har lært deg å jobbe smart, og vite hva du skal prioritere når, og du engasjerer deg i bedriftens helhetlige utvikling.

Vi tilbyr:

  • En unik mulighet til å utvikle deg hos en lokal og anerkjent aktør som er en del av Ø.M. Fjeld-konsernet.
  • Stor påvirkning på egen utvikling
  • Deltagelse i bedriftens bonusordning
  • Kjøregodtgjørelse
  • God pensjonsordning
  • Gode forsikringsordninger med blant annet privat helseforsikring

Dersom dette høres ut som det neste steget i karrieren din, oppfordrer vi deg til å søke i skjemaet nedenfor.

Spørsmål kan rettes til kama@omfjeld.no eller tlf +4740612802.

Søknadsskjema

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Ved å godta personvernserklæringen, tillater du Ø.M Fjeld og datterselskaper å oppbevare og bruke informasjonen din inntil 2 år for rekruttering- og markedsføringsaktiviteter. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på våre digitale kanaler. Dersom du ønsker å blir slettet fra vår database eller har andre spørsmål knyttet til personvern, vennligst send en epost til kama@omfjeld.no.
2021-02-04T15:10:41+00:00desember 17th, 2020|Ledige stillinger|