fbpx

Prosjektleder Follo

Har du erfaring med ledelse av større byggeprosjekter? Trives du med å planlegge og styre prosjekter, og har du en involverende, tydelig og motiverende lederstil? Da er Ø.M.Fjeld klar til å ta deg imot.

Om oss

Ø.M Fjeld Asker Entreprenør er et datterselskap i Ø.M. Fjeld-konsernet, som er et av Østlandets ledende entreprenørselskaper. Organisasjonen består av mer enn 500 ansatte, og omsatte i 2020 for nærmere fire milliarder. Omsetningen er fordelt på ni regionskontorer og datterselskaper. Ø.M. Fjeld er et familieeid selskap, med hovedkontoret etablert på Kongsvinger i 1948.

Ø.M Fjeld Asker Entreprenør region Follo/Østfold er etablert med kontor i Moss. Avdelingen består av 35 funksjonærer, og utfører en rekke større og spennende byggeoppdrag over hele regionen, særlig langs E6-aksen og byene Moss, Ski og Fredrikstad. Porteføljen omfatter blant annet store boligprosjekter, større næringsbygg og offentlige bygg. Den årlige omsetningen ligger på mellom 600 og 700 MNOK. Det er et høyt aktivitetsnivå i regionen vår, og med lokal tilstedeværelse og et svært godt omdømme, ser vi frem til mange spennende prosjekter de neste årene.

Prosjektleder

Har du erfaring med ledelse av større byggeprosjekter? Kunne du tenke deg å lede prosjekter i et solid selskap der du har mange utviklingsmuligheter?

Ø.M Fjeld Asker Entreprenør region Follo/Østfold trenger flere dyktige prosjektledere i et marked med mye trykk og etterspørsel. Vi ser etter deg med høye ambisjoner for karrieren din, som motiveres av ansvar og som har betydelig erfaring i en ledende rolle i bransjen.

Som prosjektleder i Ø.M. Fjeld har du ansvar for ditt prosjekt mht framdrift, innkjøp, kvaliteter og økonomi. Vi ser etter deg som tar eierskap til rollen og prosjektet ditt, og som skaper tillitt både blant kunder og medarbeidere.

Arbeidsoppgaver:

 • Være prosjektleder i konkrete prosjekter. Våre prosjekter ligger i størrelsesorden 50-500 mill og omfatter leilighetsprosjekter, offentlige bygg og næringsprosjekter.
 • Overlevere prosjektene i hht kontrakt med byggherre.
 • Ansvar for alle innkjøp i prosjektet
 • Organisere, lede og styre prosjektet med alle funksjonærer og underentreprenører/leverandører
 • Delta i kalkyle av kommende prosjekter som du skal være prosjektleder for.
 • Sørge for godt samarbeid med kunder og leverandører og ivareta bedriftens og byggherrens rettigheter og interesser
 • Delta i interne møteplasser
 • Sørge for at prosjektet til enhver tid møter våre krav for HMS, og jobber systematisk med dette.

 

Kvalifikasjoner:

 • Ingeniør/sivilingeniør er ønskelig, men manglende utdanning kan kompenseres med erfaring.
 • Erfaring fra entreprenørbransjen og/eller byggherresiden
 • Erfaring fra offentlige anbud er en fordel, men ikke et krav
 • Være framoverlent mht innovative løsninger
 • Gode lederegenskaper der du skaper engasjement og et godt miljø
 • Du skaper tillit både internt og eksternt i salgs- og kunderelasjoner.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer der du blir en del av et solid fagmiljø. Stillingene byr på store muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling.

Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår i en organisasjon med kort avstand til beslutningene og gode muligheter til å påvirke din egen hverdag.

Kontaktpersoner:

Dersom du har spørsmål, kan du kontakte:

Bjørn Sikkeland (Regionleder) på +4791519045// bs@asent.no

Kaja Maaø (rådgiver rekruttering og kompetanse) på 406 12 802 // kama@omfjeld.no

Søknadsfrist: 22.08.2021. Stillingen kan besettes før søknadsfristen, og du oppfordres til å søke så snart du har anledning.

Søknadsskjema

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Ved å godta personvernserklæringen, tillater du Ø.M Fjeld og datterselskaper å oppbevare og bruke informasjonen din inntil 2 år for rekruttering- og markedsføringsaktiviteter. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på våre digitale kanaler. Dersom du ønsker å blir slettet fra vår database eller har andre spørsmål knyttet til personvern, vennligst send en epost til kama@omfjeld.no.
2021-07-06T09:23:36+00:00juli 6th, 2021|Ledige stillinger|