fbpx

SOMMERSTUDENTER 2023

Venter du på å få slippe til? Hos oss får du sjansen.

Er du en dyktig og ambisiøs student på leting etter en spennende sommer hvor du får testet ut det du har lært på skolen i praksis? Er du sulten på erfaring og flink til å tilegne deg ny kunnskap?

Vi ønsker å bli bedre kjent med fremtidens ledere i byggebransjen, og tilbyr hver sommer et lærerikt og spennende program med mål om å gi studenter bred erfaring fra byggeplass i løpet av sommeren. Hos oss får du bruke det du har lært på skolebenken, samtidig som du vil få massevis av praktisk erfaring fra spennende prosjekter. Av deg forventer vi nysgjerrighet, engasjement og lærevillighet. Vi ser spesielt etter deg som er interessert i en karriere på entreprenørsiden av bransjen.

Som sommerstudent i Ø.M. Fjeld vil du få god kjennskap til bransjen og et innblikk i hvordan det er å jobbe ute på prosjekt. Sommerstudentene er hos oss for å lære, men det er også viktig for oss at de får slippe til og kjenne på ansvar tidlig.

Som sommerstudent i Ø.M. Fjeld-konsernet får du blant annet

  • Mulighet til å bruke den teoretiske kunnskapen din i praksis
  • Tilegne deg masse praktisk erfaring fra en av landets største byggentreprenører
  • Oppleve noen av landets største og mest spennende prosjekter
  • Knytte nettverk i bransjen og med fremtidige arbeidsgivere
  • Bli en del av et sammensveiset miljø med kollegaer som ønsker å dele kompetansen sin
  • Møte andre sommerstudenter gjennom sosiale samlinger

Kaja Maaø Hara er ansvarlig for rekruttering i Ø.M. Fjeld-konsernet.

Søknader/henvendelser
CV og søknad sendes til kama@omfjeld.no innen 8. januar 2023. Søknader vurderes fortløpende, så søk ved nærmeste anledning. Alle våre kandidater får svar.

Vi vurderer kandidater etter personlighet og egnethet, ikke ut ifra skolekarakterer. Og vi svarer alltid våre søkere, uansett utfall. Vi legger derfor ekstra vekt på motivasjonsbrevet ditt der du forteller oss hvorfor du ønsker å søke på denne stillingen, og hva du ønsker å få ut av en sommer hos oss.

Vil du vite mer om oss? Følg oss på Instagram @om_fjeld der du blant annet kan lese om erfaringene til andre sommerstudenter!

BRUKTE SOMMERFERIEN I Ø.M. FJELD

2022-10-15T12:36:32+00:00oktober 14th, 2022|Ledige stillinger|