Lyst på en spennende og lærerik ferie?

Er du en dyktig og ambisiøs student som ønsker en spennende sommer hvor du får testet ut det du har lært? Kunne du tenke deg å jobbe på et av våre prosjekter sommeren 2020?

Da bør vi ta en nærmere prat. Vi ønsker å bli bedre kjent med fremtidens ledere, og tilbyr nå en rekke sommerstudentstillinger til de rette kandidatene. Gjennom et sommeropphold i Ø.M. Fjeld vil du få god kjennskap til bransjen og et godt innblikk i hvordan det er å jobbe ute på prosjekt.
Ø.M. Fjeld er en av Østlandets største byggentreprenører, og våre medarbeidere får jobbe med flere av landets mest utfordrende byggeprosjekter. Oppdragene omfatter alt fra store boligprosjekter og kjøpesentre til skoler, sykehus og kultur-/idrettsanlegg.
Felles for alle prosjektene er viktigheten av lagarbeid, solide kunnskaper og evnen til å løse alle typer utfordringer. Vår erfaring er at god ledelse har lite med alder å gjøre. Lederskap handler om evnen til å skape engasjement, dele kunnskap, lære av egne feil og lytte til omgivelsene. Derfor har vi da heller ingen nedre aldersgrense for ledere.
Som sommerstudent i Ø.M. Fjeld får du blant annet…
  • mulighet til å bruke det du har lært
  • oppleve noen av landets mest spennende prosjekter
  • større utbytte av studiene gjennom økt forståelse
  • lære om bransjen i trygge omgivelser
  • knytte nettverk i bransjen, og med fremtidige arbeidsgivere
  • en spennende og meningsfull sommer
Fylker: Oslo, Akershus, Hedmark, Buskerud, Østfold, Oppland
Søknader/henvendelser
Søknad eller spørsmål om stillingene, rettes til Odd Anders Amdahl (Leder for Kompetanse og Forbedring) på odam@omfjeld.no // tlf 959 83 602.
To inntak
Ø.M. Fjeld har to inntak av sommerstudenter. Frist for første inntak er 6. desember 2019, mens fristen for andre inntak er satt til 28. februar 2019. I praksis betyr dette at hvis du ikke fikk sommerjobb etter fristen den 6.desember, vil du fortsatt være aktuell for stillingene som besettes ved andre søknadsrunde.
2020-01-09T10:31:49+00:00