fbpx

Wito søker tømrer og tømrer bas!

Er du en selvstendig tømrer som ønsker å styre din egen arbeidshverdag?

Ø.M. Fjeld er en ledende entreprenør- og eiendomsutviklingsaktør på Østlandet med hovedkontor på Kongsvinger og regionkontorer på Romerike og Hamar, samt våre datterselskaper Asker Entreprenør, Evensen & Evensen og Wito.

Ø.M. Fjeld er en familieeid virksomhet med lokal forankring som har historie tilbake til 1948. Entreprenørvirksomheten i Ø.M. Fjeld sysselsetter rundt 500 ansatte, og passerte i 2020 3,6 mrd kroner. Region Romerike er lokalisert på Jessheim og omsetter for rundt 800 mill i året. Vi har 45 funksjonærer og mange spennende prosjekter under utførelse. Alt fra store boligprosjekter, offentlige bygg og næringsbygg.

Ø.M Fjeld selskapet Wito As består av 57 ansatte der de aller fleste har bakgrunn som tømrere. I Wito opererer vi hovedsakelig i privatmarkedet der vi har spesielt god kompetanse på rehabilitering, ombygging og tilbygg. Vi har også løpende rammeavtaler med alt fra sykehus og kommuner til Forsvarsbygg, Statsbygg og private selskap. Gjennom mange års erfaring har vi opparbeidet oss et godt nettverk av fornøyde kunder, og mange av kundene våre kommer igjen og igjen. Vi er stolte av å levere kvalitet i alle jobbene vi gjør, og er opptatt av å ansette folk med samme verdigrunnlag som oss. I 2020 omsatte Wito for 170 mNOK og har en av de beste lønnsomhetsgradene i konsernet.

Tømrer og tømrer bas

Vi opplever økende oppdragsmengde i Kongsvingerregionen, men også i tilstøtende områder som Romerike og Oslo. Vi er derfor på utkikk etter deg som er tømrer eller tømrer bas, og som er klar for det neste steget i karrieren din. Vi ser etter deg som liker å jobbe selvstendig og styre din egen arbeidshverdag. Du er engasjert i, og stolt av faget ditt, og det er viktig for deg å gjøre en god jobb. Du er en god kollega og bidrar til å opprettholde det fine arbeidsmiljøet vårt, og du motiveres av ansvar. Om dette beskriver deg, er du interessant for både Ø.M Fjeld og Ø.M Fjeld Wito. I tillegg til beskrivelsen over innehar du følgende kvalifikasjoner:

  • Fagbrev/svennebrev i tømrerfaget
  • Dokumentert erfaring fra Norge- med referanser
  • Førerkort klasse B er en fordel
  • Gode norsk og/eller engelskkunnskaper

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Frihet under ansvar til å styre hverdagen og planlegge jobbene selv.
  • Varierte arbeidsoppgaver
  • Et godt og trygt arbeidsmiljø
  • Spennende prosjekter og gode kundeforhold
  • Kompetanseheving og kurs

Dersom dette høres ut som det neste steget i karrieren din, ser vi frem til å motta CV og et kort søknadsbrev fra deg innen 12.05.2021. Om du har spørsmål kan du kontakte Lars Christian Stømner, Leder HR på last@omfjeld.no eller +4740429127

Søknadsskjema

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Ved å godta personvernserklæringen, tillater du Ø.M Fjeld og datterselskaper å oppbevare og bruke informasjonen din inntil 2 år for rekruttering- og markedsføringsaktiviteter. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på våre digitale kanaler. Dersom du ønsker å blir slettet fra vår database eller har andre spørsmål knyttet til personvern, vennligst send en epost til kama@omfjeld.no.
2021-04-23T09:14:18+00:00april 22nd, 2021|Ledige stillinger|