fbpx
Prosjektingeniører 20222021-10-12T13:41:54+02:00

Prosjektingeniører

Venter du på å få slippe til? Hos oss får du sjansen.

Er du en nyutdannet ingeniør eller sivilingeniør som ønsker å bygge karrieren din hos en arbeidsgiver som deg ansvar tidlig, og som belønner innsats og lederegenskaper?

Ø.M. Fjeld er en av Østlandets ledende byggentreprenører som er lokalt til stede over hele Østlandet. Kulturen vår er preget av skyhøyt engasjement og eierskap, og vi søker deg som drives av dette. Våre medarbeidere får jobbe med flere av landets mest utfordrende byggeprosjekter som omfatter alt fra store boligprosjekter og kjøpesentre til skoler, sykehjem og kultur-/idrettsanlegg, og fabrikker med høye miljøambisjoner.

Variasjonen er med andre ord stor, men felles for alle prosjektene våre er viktigheten av lagarbeid, solide kunnskaper og evnen til å løse alle typer utfordringer. For å sikre at opplæringen og den individuelle utviklingen skal bli så god som mulig, tar vi hvert år inn en mindre, nøye utvalgt gruppe prosjektingeniører på de ulike regionene våre. Som prosjektingeniør i Ø.M. Fjeld blir du derfor ikke en av mange prosjektingeniører på et prosjekt, noe som for deg betyr mer synlighet og større mulighet til å lære. Det sosiale miljøet og den faglige læringen blant prosjektingeniørene ivaretas gjennom flere samlinger og i et eget nettverk.

Vår erfaring er at god ledelse har lite med alder å gjøre. Lederskap handler om evnen til å forstå det store bildet, skape engasjement, utnytte kompetansen til dyktige kollegaer og sørge for god planlegging. Derfor har vi da heller ingen nedre aldersgrense for ledere.

Som ansatt i Ø.M. Fjeld får du blant annet:

  • Tidlig ansvar og utfordringer
  • Oppfølging gjennom «Fjeldklatreren» – Ø.M. Fjeld sitt utviklingsprogram for prosjektingeniører
  • Mulighet til å bruke den teoretiske kunnskapen du har i praksis
  • Jobbe med noen av landets største og mest spennende prosjekter
  • Bli en del av et godt og sammensveiset arbeidsmiljø på byggeplass, samtidig som du er en del av et prosjektingeniørprogram med jevnlige sosiale sammenkomster.
  • Konkurransedyktige vilkår

Søknader/henvendelser

Det vil være to inntak av prosjektingeniører. Første søknadsfrist er 27.11.2021, og neste frist er 27.03.2022. Vi ønsker at du spesifiserer hvilken region som er mest aktuell for deg å jobbe i. Dersom det er flere regioner som er aktuelle, må du gjerne rangere dem.

Kaja Maaø Hara er ansvarlig for rekruttering i Ø.M. Fjeld-konsernet.

For å søke ber vi deg fylle ut skjemaet under og laste opp motivasjonsbrevet ditt, eller fylle ut tekstfeltet. Du kan også sende Kaja en epost direkte med søknad på kama@omfjeld.no, og hun er selvsagt tilgjengelig for spørsmål.

Vil du vite mer om oss? Følg oss på Instagram @om_fjeld der du får et innblikk i livet som prosjektingeniør, sosiale aktiviteter og hva vi holder på med i de ulike regionene!

Vi vurderer kandidater etter personlighet og egnethet, ikke ut ifra skolekarakterer, og vi svarer alltid våre søkere uansett utfall. Vi legger derfor ekstra vekt på motivasjonsbrevet ditt der du forteller oss hvorfor du ønsker å søke på denne stillingen, og gir oss et innblikk i hvem du er.

Click or drag a file to this area to upload.

BRUKTE SOMMERFERIEN I Ø.M. FJELD