fbpx

PROSJEKTLEDER SERVICEAVDELING – HAMAR

Ø.M. Fjeld er en ledende byggentreprenør og eiendomsutvikler på Østlandet med over 650 ansatte. Det familieeide konsernet omsetter årlig for mer enn fire milliarder kroner, fordelt på sju regionselskaper spredt over hele Østlandet.

Vår strategi innebærer blant annet å være lokalt til stede med lokale medarbeidere som kjenner markedet, mulighetene og menneskene der de bor. Når vi bor og lever der vi bygger, oppnår vi både tillit og et verdifullt konkurransefortrinn.

Til vår serviceavdeling på Hamar, søker vi nå en prosjektleder som kan skaffe og lede egne prosjekter, samt følge opp eksisterende rammeavtaler. Vi ser etter deg som har svennebrev i tømrerfaget, fagskoleingeniør eller ingeniørutdannelse, til å lede egne prosjekter i serviceavdelingen med prosjekter opptil 25 millioner.

Du driver kanskje et byggmesterfirma i dag, og har et bredt kontaktnett av mulige kunder. Du har høy byggeteknisk forståelse, og er en dyktig relasjonsbygger. På denne måten klarer du å sikre oppdrag og opprettholde gode, varige kunderelasjoner. Du har økonomisk forståelse siden stillingen innebærer at du rapporterer økonomi og kalkulerer jobber.

Som person er du selvgående og flink med folk. Du er ryddig og organisert, og er opptatt av å levere god kvalitet. Du har gode relasjoner til både private og offentlige kunder, håndverkere og andre mennesker du kommer i kontakt med. Du er dessuten en god kollega, og kan bidra til å forsterke vårt gode arbeidsmiljø gjennom å være en god lagspiller og ta i der det trengs.

Som prosjektleder for vår serviceavdeling får du:

  • Et godt faglig miljø
  • Kontorplass i nye og flotte lokaler sentralt i Hamar
  • Konkurransedyktige betingelser med en god kjøreavtale
  • En fleksibel arbeidshverdag
  • Ansvar for spennende prosjekter og gode kundeforhold
  • Kompetanseoverføring fra erfarne folk
  • Et godt og sosialt arbeidsmiljø

Dersom dette høres ut som det neste steget i karrieren din, ønsker vi at du fyller inn skjemaet under. Ved spørsmål kan du kontakte Ole-Jo Engelstad på olen@omfjeld.no // tlf +4792639271

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Ved å godta personvernserklæringen, tillater du Ø.M Fjeld og datterselskaper å oppbevare og bruke informasjonen din inntil 2 år for rekruttering- og markedsføringsaktiviteter. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på våre digitale kanaler. Dersom du ønsker å bli slettet fra vår database eller har andre spørsmål knyttet til personvern, vennligst send en epost til kama@omfjeld.no.

BRUKTE SOMMERFERIEN I Ø.M. FJELD

2023-04-20T08:15:47+02:00april 20th, 2023|Ledige stillinger|