fbpx
Loading...
Karriere2018-12-09T16:54:38+00:00

I Ø.M. Fjeld ønsker vi at arbeidsdagen skal være preget av arbeidsglede, trivsel og utfordringer. Vi foretrekker stolte og engasjerte medarbeidere som gir av seg selv og bidrar til å videreutvikle det gode arbeidsmiljøet vårt.

Vi tar godt vare på våre dyktige medarbeidere og ønsker å gi alle muligheter til en målrettet og langsiktig utvikling. Vi legger til rette for systematisk kompetanseutvikling i alle faser – både for lærlinger, fagarbeidere, byggeplassledere, prosjektledere og linjeledere.

I et entreprenørselskap som Ø.M. Fjeld vil det alltid oppstå gode muligheter for den som har ambisjoner og ønsker spennende karriere. Vi gjør det vi kan for at du skal lykkes med å bli den beste på ditt fagfelt.

LEDIGE STILLINGER

Formann Ø.M. Fjeld Asker Entreprenør

Formann, Ø.M Fjeld Asker Entreprenør Ø.M Fjeld Asker Entreprenør er et datterselskap i Ø.M. Fjeld-konsernet, som er et av Østlandets ledende entreprenørselskaper. Organisasjonen består av mer enn 550 ansatte, og omsatte i 2021 for nærmere fire milliarder. Omsetningen er fordelt på ni regionskontorer og datterselskaper. Ø.M. Fjeld er et familieeid selskap, med hovedkontoret etablert på Kongsvinger [...]

Ledige stillinger|

Tømrere, betongarbeidere og jernbindere

Tømrere, betongarbeidere og jernbindere til prosjekt og selvstendige serviceoppdrag Er du en tømrer eller betongarbeider med masse yrkesstolthet? Da ønsker vi å høre fra deg. Ø.M. Fjeld er en ledende entreprenør- og eiendomsutviklingsaktør på Østlandet med hovedkontor på Kongsvinger og regionskontorer på Romerike og Hamar, samt våre datterselskaper Asker Entreprenør, Evensen & Evensen og Wito. Ø.M. Fjeld er [...]

Ledige stillinger|