Loading...
Karriere2018-12-09T16:54:38+00:00

I Ø.M. Fjeld ønsker vi at arbeidsdagen skal være preget av arbeidsglede, trivsel og utfordringer. Vi foretrekker stolte og engasjerte medarbeidere som gir av seg selv og bidrar til å videreutvikle det gode arbeidsmiljøet vårt.

Vi tar godt vare på våre dyktige medarbeidere og ønsker å gi alle muligheter til en målrettet og langsiktig utvikling. Vi legger til rette for systematisk kompetanseutvikling i alle faser – både for lærlinger, fagarbeidere, byggeplassledere, prosjektledere og linjeledere.

I et entreprenørselskap som Ø.M. Fjeld vil det alltid oppstå gode muligheter for den som har ambisjoner og ønsker spennende karriere. Vi gjør det vi kan for at du skal lykkes med å bli den beste på ditt fagfelt.

LEDIGE STILLINGER

Vi søker: Kalkylesjef og prosjektutvikler

Kalkylesjef og prosjektutvikler Har du erfaring med å utvikle og kalkulere større byggeprosjekter? Trives du med å være med i tidligfase og bidra til å skaffe jobber? Og har du en involverende, tydelig og motiverende lederstil? Da vil Ø.M. Fjeld Romerike gjerne høre fra deg.  Kalkylesjef: Som kalkylesjef vil du ha ansvar for enheten kalkyle/prosjektutvikling [...]

Ledige stillinger|

Søk om lærlingplass

Nå kan du søke om lærlingplass Helt siden Ø.M. Fjeld ble etablert i 1948, har opplæring av unge, talentfulle fagarbeidere vært viktig for utviklingen av selskapet. Grunnleggeren Øivind Martin Fjeld forsto viktigheten av å tenke langt frem i tid, og han skjønte tidlig at det var det selskapet som tok best vare på talentene, som også hadde de beste [...]

Ledige stillinger|