Loading...
Karriere2018-12-09T16:54:38+00:00

I Ø.M. Fjeld ønsker vi at arbeidsdagen skal være preget av arbeidsglede, trivsel og utfordringer. Vi foretrekker stolte og engasjerte medarbeidere som gir av seg selv og bidrar til å videreutvikle det gode arbeidsmiljøet vårt.

Vi tar godt vare på våre dyktige medarbeidere og ønsker å gi alle muligheter til en målrettet og langsiktig utvikling. Vi legger til rette for systematisk kompetanseutvikling i alle faser – både for lærlinger, fagarbeidere, byggeplassledere, prosjektledere og linjeledere.

I et entreprenørselskap som Ø.M. Fjeld vil det alltid oppstå gode muligheter for den som har ambisjoner og ønsker spennende karriere. Vi gjør det vi kan for at du skal lykkes med å bli den beste på ditt fagfelt.

LEDIGE STILLINGER

Prosjektingeniører (frist 17. januar)

Venter du på å få slippe til? Vi gir deg muligheten… Er du en dyktig og ambisiøs student på leting etter en spennende arbeidsgiver som belønner kompetanse og innsats? Kunne du tenke deg å jobbe på et av våre prosjekter når du er ferdig med studiene? Da bør vi ta en nærmere prat. Ø.M. [...]

Ledige stillinger|

Søk om lærlingplass

Nå kan du søke om lærlingplass Helt siden Ø.M. Fjeld ble etablert i 1948, har opplæring av unge, talentfulle fagarbeidere vært viktig for utviklingen av selskapet. Grunnleggeren Øivind Martin Fjeld forsto viktigheten av å tenke langt frem i tid, og han skjønte tidlig at det var det selskapet som tok best vare på talentene, som også hadde de beste [...]

Ledige stillinger|