Loading...
Karriere2018-12-09T16:54:38+00:00

I Ø.M. Fjeld ønsker vi at arbeidsdagen skal være preget av arbeidsglede, trivsel og utfordringer. Vi foretrekker stolte og engasjerte medarbeidere som gir av seg selv og bidrar til å videreutvikle det gode arbeidsmiljøet vårt.

Vi tar godt vare på våre dyktige medarbeidere og ønsker å gi alle muligheter til en målrettet og langsiktig utvikling. Vi legger til rette for systematisk kompetanseutvikling i alle faser – både for lærlinger, fagarbeidere, byggeplassledere, prosjektledere og linjeledere.

I et entreprenørselskap som Ø.M. Fjeld vil det alltid oppstå gode muligheter for den som har ambisjoner og ønsker spennende karriere. Vi gjør det vi kan for at du skal lykkes med å bli den beste på ditt fagfelt.

LEDIGE STILLINGER

Anleggsledere og formenn (FRIST 3. JANUAR)

Er du flink til å lede? Har du erfaring med ledelse av større byggeprosjekter? Trives du med å være delaktig i driften, og har du en involverende, tydelig og motiverende lederstil? Ø.M. Fjeld trenger flere dyktige ledere i organisasjonen sin. Er du ambisiøs, pliktoppfyllende og løsningsorientert, vil du som formann eller anleggsleder [...]

Ledige stillinger|